Nalozba

Kontakt

GRAWE zavarovalnica d.d.
Gregorčičeva ul. 39
2000 Maribor

080 22 40, 02 228 55 00 02 228 55 26 grawe@grawe.si
Inhalt:

GRAWE NALOŽBA

 
 

Mešano življenjsko zavarovanje za eno osebo z enkratnim plačilom premije in z udeležbo na dobičku. GRAWE NALOŽBA je odlična rešitev za plemenitenje privarčevanih sredstev iz naslova GRAWE življenjskega zavarovanja. Možna je tudi sklenitev dodatnega zavarovanja za primer nezgodne smrti.

Nadomestilo v primeru doživetja: v primeru doživetja zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku.

Nadomestilo v primeru smrti (naravna smrti ali smrt zaradi bolezni):  v primeru smrti  zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku, ki je ustvarjen do tedaj.

Nadomestilo v primeru nezgodne smrti:  v primeru nezgodne smrti zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku, ki je ustvarjen do tedaj in tudi zavarovalna vsota za primer nezgodne smrti, če je bilo sklenjeno zavarovanje za primer nezgodne smrti.

Namen zavarovanja:  ustvariti lastni sistem socialne varnosti – varčevanje za starost (zbrati kapital ali pridobiti rento – dodatno pokojnino), zavarovanje za primer smrti (skrb za družino – nadomestiti izpad v družinskem prihodku), jamstvo za obveznosti (vinkulacija police).

Prednosti:  varna naložba sredstev z višjo donosnostjo, višje zavarovalne vsote, udeležba na dobičku, enkratno plačilo premije ob sklenitvi zavarovanja za celotno zavarovalno dobo.

Za več informacij lahko brezplačno pokličete na 080 22 40 ali nam pišete na grawe@grawe.si

 
 
GRAWE zavarovalnica d.d. želi to spletno
stran dopolniti s piškotki, kar bo stran še
izboljšalo. Če želite izvedeti več informacij o
piškotkih, poglejte pravno obvestilo.

NAPREJ