Življenjska zavarovanja
Kontakt

Gregorčičeva ul. 39
2000 Maribor

+386 2 228 55 00 +386 2 228 55 26 grawe@grawe.si
GRAWE fon
080 22 40 080 26 40 Iz tujine
+386 1 425 63 25
Inhalt:

GRAWE NALOŽBA

 
 

Mešano življenjsko zavarovanje za eno osebo z enkratnim plačilom premije in z udeležbo na dobičku. GRAWE NALOŽBA je odlična rešitev za plemenitenje privarčevanih sredstev iz naslova GRAWE življenjskega zavarovanja. Možna je tudi sklenitev dodatnega zavarovanja za primer nezgodne smrti.

Nadomestilo v primeru doživetja: v primeru doživetja zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku.

Nadomestilo v primeru smrti (naravna smrti ali smrt zaradi bolezni):  v primeru smrti  zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku, ki je ustvarjen do tedaj.

Nadomestilo v primeru nezgodne smrti:  v primeru nezgodne smrti zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku, ki je ustvarjen do tedaj in tudi zavarovalna vsota za primer nezgodne smrti, če je bilo sklenjeno zavarovanje za primer nezgodne smrti.

Namen zavarovanja:  ustvariti lastni sistem socialne varnosti – varčevanje za starost (zbrati kapital ali pridobiti rento – dodatno pokojnino), zavarovanje za primer smrti (skrb za družino – nadomestiti izpad v družinskem prihodku), jamstvo za obveznosti (vinkulacija police).

Prednosti:  varna naložba sredstev z višjo donosnostjo, višje zavarovalne vsote, udeležba na dobičku, enkratno plačilo premije ob sklenitvi zavarovanja za celotno zavarovalno dobo.

 
 
GRAWE zavarovalnica d.d. želi to spletno
stran dopolniti s piškotki, kar bo stran še
izboljšalo. Če želite izvedeti več informacij o
piškotkih, poglejte pravno obvestilo.

NAPREJ