podjetnik
Kontakt

Gregorčičeva ul. 39
2000 Maribor

+386 2 228 55 00 +386 2 228 55 26 grawe@grawe.si
GRAWE fon
080 22 40 080 26 40 Iz tujine
+386 1 425 63 25
Inhalt:

GRAWE PODJETNIK

 
 

Spoštovani podjetnik,

 

premoženjsko zavarovanje GRAWE PODJETNIK Vam ob škodi povrne novo vrednost Vaših poslovnih prostorov, opreme in zalog.

Poplava, požar, strela, potres, vlom in druge nesreče Vašemu premoženju ne bodo mogli več škodovati. Predstavljajte si, koliko težav in stroškov Vam prihrani dobro zavarovanje Vašega poslovnega premoženja.
Zagotavljamo Vam najširši obseg kritja in hitro reševanje škodnih zahtevkov. Hitrost v poslu je pomembna za Vas in za Vaše stranke. Do bo Vaše podjetje neprekinjeno poslovalo, smo prvi v Sloveniji uvedli program GRAWE HELP, ki Vam iz klicnega centra GRAWE omogoča informacijsko in storitveno pomoč ob zastojih poslovnega procesa zaradi nesrečnega dogodka.

Zavarovanec zavarovalnice GRAWE Damijan Kuhta, s. p., je povedal: »Kot samostojni podjetnik, ki ima odgovornost do svoje družine in zaposlenih, sem s pomočjo svetovalca zavarovalnice GRAWE končno našel ustrezno zavarovanje. Sem popolnoma brez skrbi glede škode zaradi požara, poplave, vloma, saj bom ob škodi dobil povrnjeno novo vrednost poslovnih prostorov in opreme.«

Pri GRAWE HELP dobite najrazličnejše informacije o carinskih predpisih, poleg tega pa tudi o obrtniških, varnostnih in transportnih storitvah. GRAWE HELP Vam je v pomoč 365 dni v letu med 8. in 20. uro.

Zavarujemo Vas že od leta 1828.

 
 
GRAWE zavarovalnica d.d. želi to spletno
stran dopolniti s piškotki, kar bo stran še
izboljšalo. Če želite izvedeti več informacij o
piškotkih, poglejte pravno obvestilo.

NAPREJ