Varcevanje1

Kontakt

GRAWE zavarovalnica d.d.
Gregorčičeva ul. 39
2000 Maribor

080 22 40, 02 228 55 00 02 228 55 26 grawe@grawe.si
Inhalt:

GRAWE VARČEVANJE

 
 

Mešano življenjsko zavarovanje za eno osebo z udeležbo na dobičku in z vključenim zavarovanjem za primer nezgodne smrti ter naraščajočo zavarovalno vsoto za primer smrti. Ta program zaradi svoje zavarovalno-matematične tehnike in posebnosti izplačila zavarovalne vsote lahko dosega oz. ustvarja višje zavarovalne vsote ob doživetju

Nadomestilo v primeru doživetja: v primeru doživetja zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku.

Nadomestilo v primeru smrti (naravna smrti ali smrt zaradi bolezni):  v primeru smrti  zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota za primer smrti z deležem na dobičku, ki je ustvarjen do tedaj. Zavarovalna vsota za primer smrti zavarovane osebe narašča s trajanjem zavarovalne dobe.

Nadomestilo v primeru nezgodne smrti:  v primeru nezgodne smrti zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota za primer smrti z deležem na dobičku, ki je ustvarjen do tedaj in tudi zavarovalna vsota za primer nezgodne smrti.

Namen zavarovanja:  ustvariti lastni sistem socialne varnosti – varčevanje za starost (zbrati kapital ali pridobiti rento – dodatno pokojnino), zavarovanje za primer smrti (skrb za družino – nadomestiti izpad v družinskem prihodku), jamstvo za obveznosti (vinkulacija police).

Prednosti:  optimalna zavarovalna vsota, varna naložba sredstev z dobro donosnostjo, udeležba na dobičku, prilagajanje zavarovalnih vsot indeksu rasti življenjskih stroškov.

To obliko zavarovanja lahko sklenejo tudi tisti, ki zaradi zdravstvenih razlogov ne morejo skleniti drugih oblik življenjskega zavarovanja. Osebe z neozdravljivimi boleznimi, kot so rak, AIDS in podobno, ne morejo skleniti zavarovanja.

Za več informacij lahko brezplačno pokličete na 080 22 40 ali nam pišete na grawe@grawe.si

 
 
GRAWE zavarovalnica d.d. želi to spletno
stran dopolniti s piškotki, kar bo stran še
izboljšalo. Če želite izvedeti več informacij o
piškotkih, poglejte pravno obvestilo.

NAPREJ