Varnost

Kontakt

GRAWE zavarovalnica d.d.
Gregorčičeva ul. 39
2000 Maribor

080 22 40, 02 228 55 00 02 228 55 26 grawe@grawe.si
Inhalt:

GRAWE VARNOST

 
 

Mešano življenjsko zavarovanje za eno osebo z udeležbo na dobičku in z vključenim zavarovanjem za primer nezgodne smrti in točno določenim rokom izplačila zavarovalnine.

Nadomestilo v primeru doživetja: v primeru doživetja zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku.

Nadomestilo v primeru smrti (naravna smrti ali smrt zaradi bolezni):  v primeru smrti  zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota z deležem na dobičku po preteku časa trajanja zavarovanja. V primeru, da upravičenec želi izplačilo takoj, se izplača zavarovalnina po izračunu.

Nadomestilo v primeru nezgodne smrti:  v primeru nezgodne smrti zavarovanca se upravičencu izplača zavarovalna vsota za primer nezgodne smrti. Zavarovanje ostane nespremenjeno , odpade le plačevanje nadaljnjih premij. Po poteku trajanja zavarovanja se upravičencu izplača še ena zavarovalna vsota z vključenim deležem na dobičku.

Namen zavarovanja:  ustvariti lastni sistem socialne varnosti – varčevanje za starost (zbrati kapital ali pridobiti rento – dodatno pokojnino), zavarovanje za primer smrti (skrb za družino – nadomestiti izpad v družinskem prihodku), jamstvo za obveznosti (vinkulacija police).

Prednosti:  izplačilo zavarovalne vsote v dveh delih, varna naložba sredstev z dobro donosnostjo, udeležba na dobičku, prilagajanje zavarovalnih vsot indeksu rasti življenjskih stroškov.

Za več informacij lahko brezplačno pokličete na 080 22 40 ali nam pišete na grawe@grawe.si

 
 
GRAWE zavarovalnica d.d. želi to spletno
stran dopolniti s piškotki, kar bo stran še
izboljšalo. Če želite izvedeti več informacij o
piškotkih, poglejte pravno obvestilo.

NAPREJ