Za medije

Kontakt

GRAWE zavarovalnica d.d.
Gregorčičeva ul. 39
2000 Maribor

080 22 40, 02 228 55 00 02 228 55 26 grawe@grawe.si
Inhalt:

GRAWE za medije

 
Dragi obiskovalci, dragi novinarji, dobrodošli.
 

 

Na tej strani lahko najdete in prenesete vsa sporočila za javnost in vsebine o najpomembnejših dogodkih ter novicah, povezanih z GRAWE zavarovalnico d.d.

Za vsa novinarska vprašanja in dodatne informacije smo Vam z veseljem na razpolago:

 

Kontakt: pr@grawe.si
Tel.: 02 22 85 525

 

 
 
 
Mikic

GRAWE zavarovalnica kapitalsko najstabilnejša finančna institucija v Sloveniji.

 
 

 
solventnost

Ali veste, da ima GRAWE zavarovalnica d.d. najvišjo solventnost (dolgoročna plačilna sposobnost) med zavarovalnicami v Sloveniji?

 
 

 
Bozo Emersic

Skupščina delničarjev GRAWE zavarovalnice se je seznanila s poslovanjem družbe, ki je v letu 2016 dosegla rekordne rezultate.

 
 

 
Beni

Za dolgoročno upravljanje svojega premoženja je pametno izbrati naložbeno življenjsko zavarovanje, pri katerem se zavarujemo za primer smrti, del zavarovanja pa se giblje sorazmerno z gibanjem določenih vrednostnih papirjev oziroma naložbenih portfeljev.

 
 

 
Betnava

Uspešno poslovanje je osnova za kadrovsko, prostorsko in produktno širjenje. GRAWE zavarovalnica d.d. je odprla novo poslovalnico za cenilni center in del prodaje v Mariboru na Betnavi, na Ulici Eve Lovše 19.

 
 

 
EvaSkrinjar

Pogovarjali smo se z Evo Škrinjar, strokovnjakinjo za avtomobilska zavarovanja pri zavarovalnici GRAWE, ki nam je predstavila številne zanimivosti in trende.

 
 

 
GRAWE stavba

GRAWE po 25 letih v Sloveniji uspešna. Današnja skupščina delničarjev GRAWE zavarovalnice se je seznanila s poslovanjem družbe, ki je v letu 2015 dosegla zavidljive rezultate.

 
 

 
slikaBE

mag. Božo Emeršič, MBA, predsednik uprave GRAWE zavarovalnice d.d.

 
 

 
Pravniki

Podelitev nagrad najboljšim pravnikom

 
 

 
rast

Rasti botrujejo tudi nova delovna mesta

 
 

 
avtek

Avtomobilsko zavarovanje ‒ družinski bonus, mladi voznik, kasko, AO, AO+ ... kako prepoznati pravo izbiro?

 
 

 
Zgradba

GRAWE je leto 2014 zaključila z 2,7 milijona evrov dobička. Obseg poslovanja je ostal na ravni prejšnjega leta, skupni prihodki od zavarovalnih premij so tako znašali 32,5 milijona evrov. Povečali so tržni delež na področju življenjskih zavarovanj.

 
 

 
Horus

Ljubljana, 4. december 2014. GRAWE zavarovalnica d.d. je na podelitvi Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2014 prejela priznanje kot finalist v kategoriji srednje velika podjetja.

 
 

 
drevo

Ljubljana, Maribor, 21.11.2014. Dobrodelni projekt GRAWE zavarovalnice d.d. in Zavoda za gozdove Slovenije, ki strmi k pospešeni odpravi škod po lanskoletnem žledolomu, je doživel svoj epilog.

 
 

 
Eno drevo eno življenje

GRAWE zavarovalnica d.d. je v letošnjem letu, ki so ga močno zaznamovale naravne katastrofe doma in v tujini, lansirala okoljsko odgovorno akcijo ter projekt poimenovala »Eno drevo, eno življenje«.

 
 

GRAWE zavarovalnica d.d. želi to spletno
stran dopolniti s piškotki, kar bo stran še
izboljšalo. Če želite izvedeti več informacij o
piškotkih, poglejte pravno obvestilo.

NAPREJ