pravno obvestilo

Kontakt

GRAWE zavarovalnica d.d.
Gregorčičeva ul. 39
2000 Maribor

080 22 40, 02 228 55 00 02 228 55 26 grawe@grawe.si
Inhalt:

Pravno obvestilo

 
 

GRAWE zavarovalnica d.d. je uporabila vse dopustne varnostne ukrepe, da so informacije na tej spletni strani točne in pravilno zapisane. Vendarle lahko prihaja do neželenih in slučajnih napak.

V GRAWE zavarovalnici d.d. ne odgovarjamo in ne nosimo posledic glede povezanih strani (linki) in njihove vsebine. Prav tako si GRAWE zavarovalnica d.d. pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja informacij brez predhodne najave. Odklanjamo vsakršno jamstvo za nepravilne ali manjkajoče informacije na spletni strani podjetja. Vse odločitve, ki temeljijo na informacijah s spletne strani, so izključna odgovornost uporabnika. GRAWE zavarovalnica d.d. odklanja vsakršno jamstvo za neposredno, konkretno škodo ali posledično škodo ali drugo vsakovrstno škodo, ki bi nastala iz katerega koli vzroka v zvezi s posredno ali neposredno informacijo.

Če ni drugače navedeno ostanejo avtorske pravice vseh objavljenih dokumentov (fotografije, ilustracije, besedila, animacije ipd.) izključno v lasti GRAWE zavarovalnice d.d.. Nikomur se ne dodeli licenčna ali kakšna druga pravica. Vsaka uporaba mora biti dovoljena s strani GRAWE zavarovalnice d.d., drugače je nedovoljena in kazniva. To še posebej velja za razmnoževanje, izdelavo mikrofilmov in shranjevanje ter predelavo v elektronske sisteme (internet, intranet, CD-ROM, CD-I itd.). Uporaba oznak (npr. znamk, logotipov) je izrecno prepovedana, ne glede ali so oznake prikazani s simbolom ® ali ™. Vsa prej omenjena določila veljajo tudi za programsko opremo, ki jo je mogoče neposredno ali posredno priklicati ali uporabiti s spletne strani GRAWE zavarovalnice d.d. V kolikor posegajo hiperpovezave na programsko opremo tretjih oseb, veljajo predpisi tega ponudnika in se upoštevajo njegove pravice.

Vsak uporabnik, ki je na spletni strani GRAWE zavarovalnice d.d. podal svoje podatke, se strinja, da ima zavarovalnica neomejene pravice do teh informacij. Informacije, ki jih da na voljo uporabnik, se ne obravnavajo kot poslovna skrivnost. Za osebne podatke uporabnika velja Zakon o varstvu podatkov, zato jih GRAWE zavarovalnica d.d. uporablja le v obsegu, ki je določen z zakonom ter pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

Z vpisom v online storitve, novice in udeležbo v nagradnih igrah se podatki udeleženca shranijo na strežniku GRAWE zavarovalnice d.d.. Z vpisom stranka dovoli, da se ji pošilja pošta in ostale informacije preko pošte in elektronske pošte. Stranke lahko vedno pisno prekličejo svojo privolitev o uporabi osebnih podatkov. Podatki se ne posredujejo tretjim osebam. Internetne storitve GRAWE zavarovalnice d.d. so varovanje s sistemi požarnih zidov. Pridobljeni podatki uporabnikov so zaščiteni pred dostopanjem tretjih oseb.
V vseh navedenih zavarovalnih premijah je zajet zakonsko predpisani davek na zavarovalne posle.

Obveščamo vas, da je za analizo uporabe te strani, na tej spletni strani uporabljeno orodje Google Analytics, spletno orodje podjetja Google Inc. ("Google"). V ta namen Google Analytics uporablja "piškotke", ki so tekstovne datoteke, nameščene na vašem računalniku.

Podatki, ki jih piškotki vsebujejo o vaši uporabi te spletne strani (standardni internetni dnevniški podatki (vključno z vašim naslovom IP) in podatki o vedenju obiskovalcev v anonimni obliki) se prenesejo in shranijo pri podjetju Google, tudi na strežnikih v Združenih državah. Google bo poslane podatke pretvoril v anonimno obliko, tako da bo pred shranitvijo podatkov odstranil zadnji zlog vašega naslova IP. V skladu s pogoji uporabe orodja Google Analytics bo podjetje Google te podatke uporabilo za ovrednotenje vaše uporabe spletne strani in izdelavo poročil za Svet o dejavnostih na spletni strani.

Evropski svet ne bo uporabil niti dovolil nobeni tretji osebi, da uporabi statistično analitično orodje za sledenje ali zbiranje podatkov o obiskovalcih te stani, ki omogočajo identifikacijo posameznika. Google lahko prenese podatke, zbrane z Google Analytics, tretjih osebam, če to zahteva zakon ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. V skladu s pogoji uporabe Google Analytics podjetje Google vašega naslova IP ne bo povezalo z nobenimi drugimi podatki, ki jih ima Google.

Z uporabo te spletne strani privolite v obdelavo vaših podatkov na način in v namene, navedene zgoraj. Uporabo piškotkov lahko zavrnete, tako da naložite in namestite orodje (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). To orodje se poveže z Google Analytics JavaScript (ga.js), tako da se podatki o obisku spletne strani ne pošljejo Google Analytics.

Podobne informacije o pogojih uporabe in varovanju podatkov se nahajajo na:

http://www.google.com/analytics/terms/gb.htmloz. na http://www.google.com/intl/en_uk/analytics/privacyoverview.html. Poudariti želimo, da je na spletni strani Google Analytics dodana koda ?gat._anonymizeIp();?, ki zagotavlja anonimno zbirko IP naslovov (celo IP – Masking).

Ta spletna stran za spletno oglaševanje uporablja tehnologijo t.i. ponovnega ciljanja uporabnikov (retargering). Ta omogoča, da z oglasi ciljno nagovarjamo tiste spletne obiskovalce, ki so v preteklosti že izrazili interes za naše produkte. Študije so pokazale, da je prikazovanje oglasov, ki so v interesu uporabnika, zanj bolj zanimivi, kot oglaševanje brez te povezave. Pri ponovnem ciljanju so oglasi prikazani na podlagi analize piškotkov uporabnikovih prejšnjih obiskov. Ta spletna stran uporablja za trženje funkcije orodja Google Analytics, kot so seznami za ponovno trženje (remarketing lists) na podlagi iskanih oglasov (search ad) in ponovno trženje v Googlovem prikaznem omrežju (Google Display Network). Pri tem se vaši osebni podatki ne shranjujejo. Če ne želite, da vam Google prikaže tovrstne oglase, lahko funkcijo izklopite na povezavi https://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=de.

Vse spore bo GRAWE zavarovalnica d.d. poskušala rešiti izvensodno v skladu z zakonodajo, v primeru nerešljivih sporov pa je stvarno in krajevno pristojno sodišče v Mariboru.

GRAWE zavarovalnica d.d.
Gregorčičeva 39
2000 Maribor
Tel.: +386 (0) 22 85 500
Faks: +386 (0) 22 85 526
E-pošta: info@grawe.si
Splet: www.grawe.si

Družbena oblika: delniška družba s sedežem v Mariboru
Registrsko sodišče: Sodišče v Mariboru
Matična številka: 5450900
ID za DDV: SI59896469
Nadzorni organ: Agencija za zavarovalni nadzor
Datum: april 2010

 
 
GRAWE zavarovalnica d.d. želi to spletno
stran dopolniti s piškotki, kar bo stran še
izboljšalo. Če želite izvedeti več informacij o
piškotkih, poglejte pravno obvestilo.

NAPREJ