Preskoči na vsebino
GRAWE AVTO

Avtomobilsko zavarovanje

GRAWE AVTO

Ali veste, koliko kilometrov vas loči od vaših sanj? Pravzaprav vam ni treba odgovoriti. Z vami smo na vseh poteh.

Ko se odpravljate na pot, ne potrebujete veliko sopotnikov, potrebujete pa takšnega, na katerega se lahko zanesete. Takšnega, ki bo vedno z vami. S pametnimi nasveti ob pravem trenutku. S pametno rešitvijo, ki vam bo ponudila prav to, kar boste potrebovali. Nič več, nič manj. 

Iskanje ugodnega avtomobilskega zavarovanja je precej preprosto početje, nekaj povsem drugega pa je iskanje zavarovanja, ki se popolnoma prilega vašemu avtomobilu in vašim voznim navadam. Če iščete zavarovanje za svojega zvestega sovoznika, izberite zavarovanje GRAWE AVTO, saj dobite to, kar resnično potrebujete.

V GRAWE zavarovalnici se zavedamo vaših želja, potreb in pričakovanj, zato smo pripravili pakete, ki se prilegajo vsem vašim potrebam. Ne glede na to, ali gre za avtomobil, motor, počitniško prikolico, avtodom, manjši tovornjak, traktor ali kaj drugega – GRAWE AVTO ponuja pravo zavarovanje za vas.

Avtomobilska zavarovanja

Zavarovanje potnikov

Zavarovanje potnikov

Varnost Vaših potnikov.
Kasko zavarovanje

Kasko zavarovanje

Obvarujte Vaš avtomobil.
Mobilna asistenca

Mobilna asistenca

24-urna pomoč v Sloveniji in Evropi.
GRAWE PRIJATELJ

GRAWE PRIJATELJ

Osrečite prijatelja, osrečite sebe.

Ali vas zanima izračun?

Izračunajte si zavarovalno premijo za vaše vozilo. Informativni izračun lahko izdelate za osebno vozilo, katerega lastnik je fizična oseba.

Pri vnosu podatkov vam bosta v pomoč prometno dovoljenje za vaše vozilo ter trenutno veljavna zavarovalna polica za avtomobilska zavarovanja.
Informativni izračun je odvisen od podatkov, ki jih boste vnesli v posamezne rubrike, zato vam svetujemo, da ste pri vnosu podatkov čimbolj natančni.

Informativni izračun vas v ničemer ne obvezuje in je zgolj informativne narave.

Korak 1/4 Korak 2/4 Korak 3/4 Pregled podatkov
Vnesite podatke o zavarovanju

Vnesite podatke o zavarovanju

Z Vami na vseh poteh.GRAWE AVTO
zavarovanje vozil, svetovalec