Preskoči na vsebino
05. julij 2021 ― Čas branja: 5 min.

Z majhnimi spremembami do boljšega in bolj zelenega jutri

Skrb, razumevanje, ljubezen in dolgoročnost so načela, ki nas povezujejo, ki spreminjajo naša življenja na bolje ter našemu vsakdanu vdihnejo zgodbo. V GRAWE zavarovalnici skrbimo za varno življenje ter skupaj s strankami, poslovnimi partnerji in lastniki ustvarjamo vzajemno in pozitivno prihodnost. Osredotočamo se na vse tri glavne lastnosti trajnosti - ekološko, družbeno in korporativno. Načela sonaravne in zelena usmeritve bodo še naprej osrednje tema delovanja. Skupaj z Vami, za boljši in zeleni jutri.

Že veste, kako lahko vi prispevate k boljšemu in bolj zelenemu jutri? S temi preprostimi namigi in našim novim naložbenim zavarovanjem GRAWE #Green4U, vam bomo v pomoč, da boste tudi vi lahko ustvarjali boljšo prihodnost našega planeta.

Prav vsaka naravi in planetu prijazna sprememba našega vedenja šteje in še tako majhna pozornost lahko naredi veliko za naš planet. Zato imamo za vas nekaj preprostih nasvetov.

 

Omejite svoje nakupovalne navade

Vsi kupujemo preveč in nepremišljeno. Usmerite svoj pogled dlje in kupite stvari, ki se obnesejo na daljši rok. Denimo namesto papirnatih brisačk kupite bombažne krpe, plastične vrečke zamenjajte za bombažne, plastenke pa nadomestite s steklenico. Prehod na izdelke za večkratno uporabo je majhna sprememba, ki pa močno vpliva na okolje.
 

Reciklirajte

Eden najlažjih in najbolj učinkovitih načinov za bolj zeleni jutri je, da začnete reciklirati. Doma si omislite koše za odpadke, ki jih lahko reciklirate, kot so steklo, plastika, papir in drugi. 


Na delo skupaj

Zagotovo imate sodelavca, ki živi v bližini. Zakaj ne bi torej zmanjšali emisije ogljika in stroške goriva s skupno vožnjo? Odlična priložnost za ustvarjanje lepše prihodnosti, obenem pa tudi super način za druženje. Če nimate te možnosti, pa vedno lahko uporabite javni prevoz ali pa se na delo, v trgovino ali po opravkih odpravite s kolesom.

Podobnih načinov se poslužujemo tudi v zavarovalnici GRAWE. S povečanjem uporabe tehničnih pripomočkov za poslovanje na daljavo, nadomeščamo uporabo avtomobilov. Prav tako skušamo v veliki meri izvajati telefonske in videokonference, saj s tem zmanjšujemo število prevozov in tako tudi emisij CO2, v nasprotnem primeru pa na konference organiziramo skupinski prevoz.


Vlagajte v zelen jutri z GRAWE #Green4U

V GRAWE zavarovalnici smo pripravili prenovljen program naložbenega zavarovanja. Z njegovo pomočjo spodbujamo k vlaganju v trajnostne in družbeno odgovorne sklade. GRAWE #Green4U pa je obenem neposredno vezan k naši vzajemni skrbi za okolje.

Vsi, ki bodo preko GRAWE #Green4U vlagali v zelena podjetja, bodo znatno prispevali k manjši porabi energije in vode, k zmanjšanju odpadkov, obenem pa bodo spodbujali večjo socialno varnost zaposlenih.

 

Z GRAWE #Green4U boste vključeni v najuspešnejše družbeno odgovorne sklade, ki dolgoročno zagotavljajo višje donose.

Več informacij o GRAWE #Green4U naložbenem zavarovanju, si lahko preberete tukaj.

Ustvarite boljši jutri z GRAWE #Green4U!

družina
17. maj 2021 ― Čas branja: 5 min.
GRAWE SVETUJE: 5 korakov do brezskrbnih počitnic
Preberi več
INSTAGRAM
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik