Preskoči na vsebino
Premoženjska zavarovanja
GRAWE BLOG
Že veste, kaj je premišljeno in varno zavarovanje premoženja?

Stres. Urnik. Tempo. Delo. V ponavljajočem se hitrem tempu vsakdanjika misel na prihodnost včasih izgubi svoje mesto. Nekateri celo pravijo, da je misliti na težave v obdobju, ko je vse v najlepšem redu, podobno, kot bi sredi vročinskega vala poleti razmišljal o nakupu zimskih snežnih verig. Z eno razliko ...

… da zima vsako leto nastopi na isti dan, kljub temu pa nas menjava zimskih pnevmatik še vedno pogosto ujame nepripravljene. Nesreča se, kakorkoli, ne napove. Nas ne pripravi. Ne opozarja. In ko se zgodi, je navadno že prepozno.

Se vam zdaj razmišljanje o premoženjskem zavarovanju zdi še vedno tako nepomembno?

Za svoje premoženje poskrbite DANES in brez stresa počakajte na to, kar vam prinaša prihodnost.

Za vas smo pripravili točke, na katere morate biti pri sklenitvi vašega prihodnjega premoženjskega zavarovanja najbolj pozorni …

Vse se začne s PREMIŠLJENIM posvetom …

Čeprav gre za premoženjsko zavarovanje – kar pomeni da zavaruje to, kar ste si s svojim premoženjem v minulih letih uspeli ustvariti – se pri GRAWE še kako zavedamo, da vaš dom niso le opeke, ploščice in omet. Da je dom tudi tisti porcelanasti servis, ki ste ga dobili ob poroki. In hčerkini prvi ustvarjalni poskusi. Pa tista stena, na katero ste vse od rojstva svojih otrok pridno beležili njihovo višino.

Mi smo tu, da za vas pripravimo točno takšno zavarovanje, kot ga potrebujete. Nič več, nič manj. Našim svetovalcem zaupajte vaše želje, mi pa bomo poskrbeli za to, da bo naša dodatna ponudba ugodila vašim pričakovanjem.

… in konča pri VARNOSTI!

Kljub temu, da je cena navadno tisti dejavnik, ki velikokrat prevaga v odločitvah o sklenitvi novih paketov, bi se v prihodnje morali odločati na podlagi varnosti tveganja. Ste se prepričali, kolikšen obseg kritja vam zavarovanje zagotavlja? Kakšne so realne zavarovalne vsote in kakšna je njihova prednost v primeru večjih škod? Kako hitro lahko rešite škodni zahtevek ali sklenete zavarovanje? Pri GRAWE skupaj naredimo kljukice na vašem seznamu vprašanj … in dodamo še tisto, ki vas najpogosteje zanima - akcijska cena! Skupaj bomo poiskali najboljšo ponudbo, za najboljšo ceno! Obljubimo!

Prav zato je GRAWE DOM postal priljubljena izbira Slovencev … in na to smo ponosni!

Z našim znanjem, tradicijo in ljubeznijo do tega, kar počnemo, smo za vas pripravili eno najbolj priljubljenih rešitev celostne zaščite in zavarovanja za nepremičnine, vsebino stanovanja in celo električne naprave. Z vami nismo le ob trenutkih nesreče, ampak vedno!

Tudi, ko imate vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč, smo vam na brezplačni številki storitve GRAWE HELP na voljo vedno in povsod.

Ne pozabite, da so dobri gospodarji od nekdaj varnost doma in ljudi postavljali na prvo mesto. V modernem svetu se je morda res spremenilo veliko, a nekatere stvari ostajajo nespremenjene … in ta je ena takšnih! Poskrbite za svoje premoženjsko zavarovanje, preden bo prepozno!

*Zavarovanje je primerno za posameznike v vseh življenjskih obdobjih, svojo lastnino pa lahko zavarujete proti požaru, vremenskim ujmam, izlitju vode, vlomni tatvini in še marsikateri nevarnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik