Preskoči na vsebino
GRAWE #Green4U
GRAWE zavarovalnica

Naložbena življenjska zavarovanja

naložbeno življenjsko zavarovanje

Za boljši in zeleni jutri

O naložbenih življenjskih zavarovanj je bilo povedanega že veliko, trenutne razmere pa so dovolj zgovoren primer, da je razlogov za to zavarovanje veliko več, kot jih je proti njemu.

Dober finančni načrt je verjetno ena najbolj preudarnih odločitev, ki jih lahko sprejmete za svojo prihodnost. Ampak ker je do trenutka, ko se odločite narediti prvi korak, načrt le načrt, smo tukaj mi, da vam pomagamo – ne glede na to, ali iščete nove priložnosti za prihranek, investicije ali brezskrbno pokojnino.

 

GRAWE #Green4U

GRAWE #Green4U

Naložbeno življenjsko zavarovanje za boljši in zeleni jutri.
GRAWE #Greeu4U
Podarite drevo slovenskim gozdovom

Skrb, razumevanje, ljubezen in dolgoročnost so načela, ki nas povezujejo, ki spreminjajo naša življenja na bolje ter našemu vsakdanu vdihnejo zgodbo. 

GRAWE zavarovalnica skrbi za varno življenje ter skupaj z vami ustvarja vzajemno in pozitivno prihodnost. Z jasno vizijo trajnostnega razvoja smo v četu 2021 izvedli Podarite drevo slovenskim gozdovom. 
V sklopu projekta smo za vsako novo sklenjeno naložbeno življenjsko zavarovanje od 1. 7. do 1. 10. 2021 podarili drevo in ga v mesecu novembru za pomladitev slovenskih gozdov zasadili skupaj z Zavodom za gozdove RS.

Za boljši in zeleni jutri.

Sklenite naložbeno življenjsko zavarovanje GRAWE #Green4U.

S sklenitvijo zavarovanja ste postali  BOTER drevesu.

Pridružili ste se skupni zgodbi. Hvaležni smo za vaš prispevek k ohranitvi našega planeta in narave.

Trajnostno naložbeno življenjsko zavarovanje.GRAWE #Green4U
GRAWE info 080 22 40
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik