Preskoči na vsebino
GRAWE #BestYears4U
Naložbeno življenjsko zavarovanje

Z rastjo stroškov in nižanjem pokojnin je skrb za finančno varnost v prihodnosti postala ključna. Če želite obdržati svoj življenjski standard tudi v pokoju, je sedaj pravi trenutek, da začnete varčevati. Naša rešitev je naložbeno življenjsko zavarovanje, ki vam omogoča, da gradite stabilno finančno prihodnost, ne da bi pri tem žrtvovali trenutni življenjski slog.

GRAWE #BestYears4U je naložbeno življenjsko zavarovanje. Produkt vsebuje zavarovanje za primer smrti in varčevalno komponento, kjer je možna samostojna izbira naložbene strategije po meri posameznika. Produkt ponuja optimalno rešitev za dodatno varčevanje pred pokojnino, saj ima srednjeročno zavarovalno dobo, ki omogoča po pretečeni dobi izplačilo premoženja brez davka.

 

Prednosti GRAWE #BestYears4U:

4

Dohodek iz življenjskega zavarovanja ni obdavčen

5

Možnost prilagoditve premije skozi celotno obdobje

6

Možnost izrednih enkratnih vplačil

Ohranite svoj življenjski standard ne glede na nizke pokojnine.
Naložbeno življenjsko zavarovanjeGRAWE #BestYear4U
Vlagajte v vodilna svetovna podjetja
Samostojna izbira naložbene strategije

Ob sklenitvi zavarovanja si zastavite določen naložbeni cilj, ki ga z varčevanjem želite doseči. Finančni cilji posameznika so lahko povsem različni in povsem individualni: varčevanje za pokojnino, dopust, prenova stanovanja, varčevanje za vnuke itd. Cilji se lahko v času trajanja zavarovanja tudi spreminjajo in temu ustrezno lahko posameznik prilagodi tudi naložbeno strategijo.


Samostojna izbira naložbene strategije je eden od načinov upravljanja s premoženjem stranke. Z aktivnim udejstvovanjem na trgu (pogosto kupovanje, prodajanje naložb na podlagi aktivnega spremljanja trendov na finančnih trgih) skuša upravljavec maksimizirati vrednost premoženja, tj. preseči t. i. benchmark, zaupanega v upravljanje. Alokacija ali razpršitev premoženja poteka izključno na podlagi zanesljivih ekonomskih podatkov, analiz, raziskav, napovedi, tržnih trendov in znanja, izkušenj ter presoje samega upravljavca.

 

Prednosti strategije so predvsem naslednje:

•    samostojna izbira skladov iz veljavne ponudbe, kar je primerno predvsem za vlagatelje, ki želijo aktivno vplivati na svoj naložbeni portfelj;
•    možnost prenosa sredstev med skladi iz veljavne ponudbe;
•    možnost spremembe razdelitve premije med skladi iz veljavne ponudbe.

skladi

Za vaša sredstva skrbi družba za upravljanje SECURITY KAG, članica skupine GRAWE s 25-letnimi upravljavskimi izkušnjami in večkratna prejemnica nagrade za upravljavsko odličnost avstrijske neodvisne finančno-poslovne revije Morningstar. Informacije o skladih lahko spremljate tudi na spletni strani https://www.securitykag.at/.

Opis investicijskih skladov

KID
Dokumenti s ključnimi informacijami (KID)

KIID
Ključne informacije za vlagatelje (KIID)

Pregled zavarovalnih polic

Spremljajte svojo zavarovalno polico, plačila in ostale podatke kjerkoli in kadarkoli preko E-življenjskega portala, ki ga najdete pod sledečo povezavo https://www.grawe.si/e-zivljenjski-portal/

GRAWE info 080 22 40

STANJE INVESTICIJSKIH SKLADOV

zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik