nezgoda
Nezgodna zavarovanja
GRAWE NEZGODA

V lepih trenutkih se nam včasih zdi, da nič ne more iti narobe. Ampak, je to res? »Meni se to že ne bo zgodilo« je stavek, ki ga prepogosto slišimo iz ust številnih Slovencev. Pri GRAWE nas skoraj dvestoletne izkušnje učijo, da se stvari lahko zelo hitro spremenijo, zato nam dovolite, da smo z vami tudi, ko življenje ubere trnovo pot.

Ker nesreča nikoli ne počiva, je še kako pomembno, da se ob nepredvidljivih trenutkih lahko zanesete na ljudi, ki vedo, kaj počno. Ne dovolite, da vas dogodki presenetijo. GRAWE NEZGODA vas 24 ur na dan spremlja, kjerkoli ste. Dodatna nezgodna kritja vam nudijo ustrezno finančno varnost tudi v primeru nesreče.

GRAWE NEZGODA vsebuje naslednja kritja:

 • Trajna invalidnost
  Pri visoki stopnji invalidnosti zaradi nezgode so stroški rehabilitacije vrtoglavi. Ne moremo ublažiti vaše osebne bolečine, z nadomestili pri 100-odstotni invalidnosti pa lahko vam in vašim najbližjim olajšamo življenje.
 • Nezgodna smrt
  V primeru nezgodne smrti zavarovanca se upravičencem izplača dogovorjena zavarovalna vsota.
 • Dnevno nadomestilo
  Dnevno nadomestilo, se pri trajni ali prehodni invalidnosti izplača za dneve popolne delovne nezmožnosti opravljanja poklica zavarovanca. Za dneve popolne delovne nezmožnosti, ki so posledica nezgode, se izplača nadomestilo.
 • Bolnišnična dnevnica
  Izplača se za vsak dan zdravljenja v bolnišnici zaradi nezgode. Ob neprekinjenem bolnišničnem zdravljenju, ki traja več kot 15 dni, se od petnajstega dneva naprej višina nadomestila poviša za 50 %.
 • Nezgodna renta
  Se lahko sklene kot del nezgodnega zavarovanja. Višina rente je omejena na 500 EUR ali 1.000 EUR mesečno in na obdobje trajanja 20 let.
 • Nadomestilo za bolečine
  Se kot enkratno nadomestilo izplača, če je zavarovanec zaradi nezgode 15 dni neprekinjeno na stacionarnem zdravljenju v bolnišnici. Če stacionarno zdravljenje traja neprekinjeno najmanj 22 dni, se nadomestilo za bolečine poveča za 50 %. Če nezgoda vključuje zlom kosti, se ne glede na število zlomljenih kosti oziroma obsega zloma izplača nadomestilo v višini 250 EUR.
 • SOS nezgoda
  Klicni center SOS nezgoda, ki vam je na voljo 365 dni v letu in 24 ur na dan, kjer lahko v nujnih zdravstvenih primerih zahtevate zdravniško in osebno pomoč. Vse storitve so vam na voljo takoj, ko SOS klicni center o nastalem škodnem dogodku obvestite na brezplačno telefonsko številko.

Telefonski številki 24-urnega servisnega centra za pomoč v sili:

 • iz tujine pokličite +386 1 425 63 25,
 • iz Slovenije pokličite 080 26 40.

 

 

 

Klicni center GRAWE SOS NEZGODA 080 26 40 +386 1 425 63 25

Vaše prednosti z GRAWE NEZGODNIM zavarovanjem

zvedica
Prilagodljivost

Izbirate lahko med tremi različnimi vrstami kritja in med individualnim ali družinskim kritjem.

star
Širok spekter kritij

Bolezni sicer ne sodijo v sklop nezgode, kljub temu pa ste z GRAWE NEZGODO zavarovani tudi pred klopnim meningitisom in lymsko boreliozo, s katero se okužite z ugrizom klopa, pred tetanusom in stečino zaradi nezgode ter otroško paralizo in njenimi posledicami.

star
SOS nezgoda

24/7 - klicni center vam je na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu za zdravniško in osebno pomoč.