Preskoči na vsebino

Enostavnejša sprememba podatkov na vaših zavarovalnih policah.

Prejemanje obvestil o poteku in drugih informacij o zavarovalnih policah.

Zmanjšanje porabe papirja in prevzemanje odgovornosti do okolja.

Želite z nami komunicirati preko e-pošte?
E-komunikacijo uredite tako, da izpolnite obrazec.

Korak 1 / 2 pregled podatkov 2 / 2
Osebni podatki

Osebni podatki

Soglašam, da mi lahko GRAWE zavarovalnica d.d. pošilja vsa obvestila in dokumentacijo, vezano na sklenitev in izvajanje vseh zavarovalnih pogodb, tudi na moj elektronski naslov. S soglasjem potrjujem točnost elektronskega naslova in ostalih podatkov ter se zavezujem, da bom zavarovalnico obvestil o njihovi morebitni spremembi. Seznanjen sem, da lahko to soglasje kadarkoli umaknem s pisno izjavo, poslano na e-naslov: grawe@grawe.si ali po pošti na naslov GRAWE zavarovalnica d.d., Gregorčičeva 39, 2000 Maribor. Zavarovalnica bo z elektronsko komunikacijo prenehala najkasneje v 15 dneh po prejemu preklica privolitve.
Soglasje velja za vsa obstoječa in morebitna prihodnja zavarovanja, sklenjena pri GRAWE zavarovalnici d.d.. S posredovanim obvestilom na vaš elektronski naslov je obveznost zavarovalnice v celoti izpolnjena. Ker si v GRAWE zavarovalnici želimo postopoma preiti na elektronski način obveščanj, boste morda še nekaj časa nekatera obvestila prejemali po navadni pošti.

Seznanjen sem, da je več informacij o obdelavi osebnih podatkov dostopnih na spletni strani https://www.grawe.si/informacija-o-varstvu-osebnih-podatkov/

zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik