Preskoči na vsebino

GRAWE KOLEKTIVNO NEZGODNO ZAVAROVANJE

Varnost za najpomembnejši del podjetja – vaše zaposlene

Za uspeh podjetja je potrebno več kot le trdo delo. Potrebni so volja, povezanost, timski duh in občutek pripadnosti. Vsak dobri delodajalec se zaveda, da so zaposleni največja vrednost njegovega podjetja, zato jim s kakovostnim kolektivnim nezgodnim zavarovanjem daje vedeti, da sta njihova delo in prizadevnost spoštovana. Skupaj bomo poiskali primerne rešitve za vaše zaposlene ne glede na njihovo delovno mesto.

Vsak odgovorni podjetnik želi v svojem podjetju zagotoviti ravno pravšnje razmerje med finančnim uspehom in varnostjo za podjetje in za sodelavce. Ker se zavedamo, da lahko poškodbe ohromijo delovni proces vsakega podjetja, smo za vas pripravili kolektivno nezgodo zavarovanje za podjetja, ki zaradi nesreče ne želijo izgubiti ponujenih poslovnih priložnosti.

 

Zavarovanje GRAWE KOLEKTIVNA NEZGODA vsebuje naslednja kritja:

knz
Trajna invalidnost

Pri visoki stopnji invalidnosti zaradi nezgode so stroški rehabilitacije vrtoglavi. Ne moremo ublažiti osebne bolečine, z nadomestili pri 100-odstotni invalidnosti pa lahko olajšamo življenje.

Nezgodna smrt

V primeru nezgodne smrti zavarovanca se upravičencem izplača dogovorjena zavarovalna vsota.

Dnevno nadomestilo od 1. dne

Dnevno nadomestilo, se pri trajni ali prehodni invalidnosti izplača za dneve popolne delovne nezmožnosti opravljanja poklica zavarovanca.
Za dneve popolne delovne nezmožnosti, ki so posledica nezgode, se izplača nadomestilo.

Bolnišnična dnevnica

Izplača se za vsak dan zdravljenja v bolnišnici zaradi nezgode.

Smrt zaradi bolezni

Izplača se dogovorjena zavarovalna vsota, kadar nastopi smrt zavarovanca kot neposredna ali posredna posledica bolezni.

Nezgodna renta

Lahko se sklene kot del nezgodnega zavarovanja. Višina rente je omejena na 250 EUR ali 500 EUR mesečno in na obdobje trajanja 20 let.

GRAWE info 080 22 40
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik