Preskoči na vsebino
GRAWE ELEKTRONIKA

Paket zavarovanj elektronske in električne opreme

Električne naprave so običajno tisto premoženje podjetja, ki imajo največjo vrednost, zato je še kako smotrno razmisliti o njihovem zavarovanju. Okvara namreč ne pomeni le stroškov popravila ali nakupa nove naprave, temveč tudi spremembo delovnega ritma in zastoj v poslovanju, ki si ju v hitrem poslovnem okolju običajno privoščimo še težje, kot prve.

Pri GRAWE zavarovalnici smo za vas pripravili celovito zavarovanje vaših električnih in elektronskih naprav in aparatov.

Zavarovanje GRAWE ELEKTRONIKA vam stoji ob strani v naslednjih škodnih primerih: strela, vihar, zemeljski plaz, poplava, vlaga, dež, kondenzacijska voda, čistilna voda, izlitje vode, požar, eksplozija, implozija, rja, dim, osmojenje, tlenje, gašenje in nepravilna uporaba.

 

6 skupin, ki jih krije zavarovanje GRAWE ELEKTRONIKA:

Skupina 1 (osnovna)

Računalniške in komunikacijske naprave ter pisarniška električna in elektronska oprema (računalniki, omrežne naprave, telefonske naprave, avtomatski odzivniki, varnostni sistemi, radijske naprave, naprave za merjenje časa, kopirni aparati, diktirni aparati in kuvertirni stroji).

elek
Skupina 2

Merilna, preizkusna in krmilna tehnika, avtomobilska merilna in preizkusna tehnika, elektronske blagajne in tehtnice (elektronsko krmiljenje, preizkusni avtomati, procesni računalniki, naprave za preizkušanje materiala, elektronske blagajne, avtomobilska merilna in preizkusna tehnika).

Skupina 3

Kompozicijska in reprodukcijska tehnika (naprave za graviranje, naprave za elektronsko mešanje barv, grafični oblikovalni sistemi, fotografske in osvetljevalne naprave, stroji za razvijanje filtrov).

Skupina 4

Slikovna in tonska tehnika (produkcijske tehnične naprave za televizijske studie, televizijske in video naprave, industrijske televizijske naprave (IFE), elektroakustične naprave, antenske naprave.

elek
Skupina 5

Medicinska tehnika (rentgenske naprave, medicinska televizijska tehnika, elektromedicina, naprave za diagnostiko in terapijo, merilni aparati doziranja sevanja, dentalna oprema.

elek
Skupina 6

Posebne naprave in aparati ter naprave (prosimo, navedite naprave in aparate na ločenem seznamu in povprašajte zavarovalnico).

GRAWE info 080 22 40
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik