Preskoči na vsebino
GRAWE #Invest4U
Naložbeno življenjsko zavarovanje

Za dosego vaših ciljev izberite pravo pot že danes. Prestopite na varno stran z življenjskim zavarovanjem GRAWE #Invest4U z naložbo v mednarodne investicijske sklade. Zavarovanje vključuje zavarovanje za primer smrti in naložbeni del, ki se v obdobju zavarovanja plemeniti v enem ali več skladih.

GRAWE #Invest4U je naložbeno življenjsko zavarovanje. Zajema zavarovanje in finančno naložbo v atraktivnem kombiniranem finančnem produktu, ki je v obdobju nizkih obrestnih mer ena boljših naložbenih priložnosti ne le pri nas, ampak na vseh razvitih finančnih in zavarovalnih trgih.

Zavarovanje je namenjeno osebam, ki želijo samostojno izbrati naložbeno strategijo. 

Prednosti GRAWE #Invest4U:

man

Prilagodljivost

Možnost izbire ustrezne naložbene politike.
graf

Visoki donosi

Združuje prednosti življenjskega zavarovanja in možnosti visokih donosov mednarodnih investicijskih skladov.
couple

Varnost

Visoka stopnja razpršitve naložb s pomočjo skladov.
h

Dodatna zavarovanja

Nezgodno zavarovanje, smrt, nezgodna smrt, nezgodna smrti v prometni nesreči, nastop določenih težkih bolezni, primer trajne invalidnosti, primer asistenčne pomoči (SOS nezgoda).
Samostojna izbira naložbene strategije

Ob sklenitvi zavarovanja si zastavite določen naložbeni cilj, ki ga z varčevanjem želite doseči. V času trajanja zavarovanja se individualni cilji lahko spreminjajo in temu ustrezno posameznik prilagodi tudi naložbeno strategijo.


Prednosti strategije so predvsem naslednje:


• samostojna izbira skladov, kar je primerno predvsem za vlagatelje, ki želijo aktivno vplivati na svoj naložbeni portfelj;
• možnost prenosa sredstev med skladi;
• možnost spremembe razdelitve premije med skladi iz veljavne ponudbe.

Vrednost sredstev v primeru doživetja in ob predvideni donosnosti
g
Investicijski skladi
s

Za vaša sredstva skrbi družba za upravljanje SECURITY KAG, članica skupine GRAWE s 25-letnimi upravljavskimi izkušnjami in večkratna prejemnica nagrade za upravljavsko odličnost avstrijske neodvisne finančno-poslovne revije Morningstar. Informacije o skladih lahko spremljate tudi na spletni strani https://www.securitykag.at/.

Opis investicijskih skladov

k
Dokumenti s ključnimi informacijami (KID)

f
Ključne informacije za vlagatelje (KIID)

Pregled zavarovalnih polic

Spremljajte svojo zavarovalno polico, plačila in ostale podatke kjerkoli in kadarkoli preko E-življenjskega portala, ki ga najdete pod sledečo povezavo https://www.grawe.si/e-zivljenjski-portal/

GRAWE info 080 22 40

STANJE INVESTICIJSKIH SKLADOV

zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik