Preskoči na vsebino

Pretekla ponudba življenjskega zavarovanja

GRAWE APOLLO BEST 7

Vsi sanjamo o tem, kako naj bi bila videti naša prihodnost. Nekatere predstave vključujejo sanjska potovanja, druge sanjske hiše, tretje sanjske avtomobile. In čeprav predstave morda res ne vplivajo na stanje na našem bančnem računu, se zdi njihova uresničitev včasih prav zaradi denarja, tisočletja stran. Pri GRAWE zavarovalnici vam ponujamo možnost, da svoje sanje uresničite prej – ne glede na to, kako velike so.

Ker sanjati ni dovolj, se odločite za zavarovanje GRAWE APOLLO BEST 7, ki v privlačnem kombiniranem produktu povezuje zavarovanje s finančno naložbo in naredite korak naprej k uresničitvi svojih sanj. V obdobju nizkih obrestnih mer so tovrstni produkti izredno dobra naložbna priložnost ne le v Sloveniji, ampak na vseh razvitih finančnih in zavarovalnih trgih.

 

GRAWE APPOLO BEST 7 ima številne prednosti:

umbrella
Varnost

GRAWE APPOLO BEST 7 je varno življenjsko zavarovanje, s široko razpršenimi naložbami in dodatno stopnjo varnosti zaradi naložb v krovne sklade.

Donosnost

GRAWE APOLLO BEST 7 združuje ugodnosti življenjskega zavarovanja z donosnimi priložnostmi, ki jih zagotavljajo naložbe v globalne investicijske sklade. Dodatna prednost sklada je tudi tako imenovani učinek povprečnega stroška, pri katerem se ob rednih vplačilih nevtralizirajo tečajna nihanja vrednosti enote premoženja.

Prilagodljivost

Izbirate lahko med sedmimi skladi, med katerimi lahko prehajate ali iz njih predčasno izstopite, pri čemer dobroimetja izplačamo na račun vaše police.

Security KAG

Za vaša sredstva skrbi družba za upravljanje SECURITY KAG, članica skupine GRAWE s 25-letnimi upravljavskimi izkušnjami in večkratna prejemnica nagrade za upravljavsko odličnost avstrijske neodvisne finančno-poslovne revije Morningstar. Informacije o skladih lahko spremljate tudi na spletni strani https://www.securitykag.at/.

 

 

Opis investicijskih skladov

GRAWE info 080 22 40
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik