Z Vami smo na vseh poteh.
Za vašo varnost.
Za varnost vaših potnikov.
Obvarujte vaš avtomobil.
24-urna pomoč v Sloveniji in Evropi.
Informativni izračun.
Popolno zavarovani v udobju svojega doma.
Za varne počitnice.
Pomagamo vam poslovati brez zastojev.
Zaščita v kočljivih situacijah.
Električne naprave in elektronski aparati varni v podjetju.
Paket zavarovanj za vse kmetijske dejavnosti.
Poskrbite za najpomembnejši del podjetja - vaše zaposlene.
Nezgodno zavarovanje za vas in vaše najbližje.
Zavarovanja, ki niso več del redne ponudbe.
Finančna varnost in neodvisna prihodnost.
Plemenitenje sredstev v enem ali več krovnih skladih.
Hitro in enostavno.
Dostop do spletnih storitev.
Dostop do obrazcev in dokumentov.
Varen način identifikacije.
Opis in navodila za podpis zavarovalne police na daljavo.
Opis in navodila za plačilo zavarovalne police na daljavo.
Poskusite svojo srečo.
Zavarovalnica na Vaši strani.
Mednarodni koncern.
Pridružite se GRAWE timu.
Okno v svet zavarovalništva.
Sporočila za javnost in vsebine o GRAWE dogodkih ter novicah.
Poslovanje zavarovalnice v poslovnem letu.
Poročilo o solventnosti in finančnem položaju zavarovalnice.
Vizualni izraz in identiteta zavarovalnice.
Mnenja, ki štejejo ...
Dolgoročno in trajnostno poslovanje
Pomembne telefonske številke.
GRAWE v vaši bližini.
Potrebujete nasvet ali želite skleniti zavarovanje?
Veselimo se vaših predlogov.
RECEPT ZA DOMAČI SLADOLED BREZ SLADKORJASestavine za domači sladoled brez sladkorja (za 4 osebe):
Postopek priprave: V kozici počasi segrejemo mleko, a ne dovolimo, da zavre. Dodamo mu vaniljev strok in ga pustimo kuhati na šibkem ognju cca 20 minut. Medtem z ročnim mešalnikom penasto umešamo rumenjake. Po pretečenem času iz mleka odstranimo vaniljev strok, ga prerežemo na polovico in postrgamo semena, ki jih stresemo nazaj v mleko. Pustimo, da se mleko ohladi, ga precedimo in vlijemo v rumenjake. Premešamo in prestavimo v kozico. Tekočini dodamo kakav in kuhamo na šibkem ognju (masa ne sme zavreti!), dokler se ne zgosti. Znak, da moramo kozico odstaviti z ognja, je gosta pena, ki se med mešanjem nabere na žlici. Masi pustimo, da se ohladi, nato pa ji dodamo smetano. Prelijemo v strojček za pripravo sladoleda in sledimo navodilom uporabe. Sladoled nato prestavimo v plastično posod(ic)o in zamrznemo. Pa veselo sladkanje!
RECEPT ZA PREPROST DOMAČI SLADOLED S SADJEMSestavine za domači sladoled s sadjem:
Postopek priprave: Najprej na koščke nasekljate sadje in ga z 200 grami sladkorja kuhate, dokler se sladkor povsem ne stopi. Omako nato ohladite in zmiksate, če ne želite imeti v sladoledu celih koščkov sadja. Ko je omaka pripravljena, se lotite stepanja smetane skupaj s 150 grami sladkorja, ki jim dodate še jogurt in malo manj kot tri četrt sadne omake. Dobro premešate in za okoli 10 ur postavite v zamrzovalnik. Po nekaj urah je smiselno maso še enkrat zmiksati, da odstranite morebitne kristalčke. Pred postrežbo sladoled prelijete s preostankom omake. Pa dober tek!
RECEPT ZA NIZKOKALORIČNI SADNI SLADOLED, PRIPRAVLJEN V 1 MINUTISestavine za nizkokalorični sadni sladoled:
Postopek priprave: V mešalnik damo najprej banani, ki smo ju narezali/razdelili na srednje debele kose, nato pa dodamo še sadje po lastnem izboru. Miksamo toliko časa, da masa postane mazljiva. In to je vsa umetnost! Pa dober tek!
RECEPT ZA DOMAČI SLADOLED IZ LE DVEH SESTAVINSestavine za domači sladoled iz le dveh sestavin:
Postopek priprave: Smetano za stepanje in kondenzirano mleko stepate s stepalnikom, dokler ne dobite gladke in penaste teksture. Nato po želji le še dodate želeni okus. Lahko se igrate s prelivi, sezonskim sadjem, oreščki, kokosom, piškoti, čokolado, likerjem ipd. Če želite sladoled intenzivnih barv, uporabite živilske barve.
@povzeto po Citymagazine
GRAWE ŠOLA