Preskoči na vsebino
01. junij 2020 ― Čas branja: 5 min.

Z zavarovanjem bodo počitnice varne.

Juhu, počitnice so tu!

Izčrpani ste zaradi dela ali študija in nujno potrebujete počitek, vreme vam je ponovno zagodlo in z obiskom pri sorodnikih na kmetiji bi bili ob še tisto zadnjo energijo, ki jo premorete? Potem je skrajni čas, da si privoščite dopust, kot si ga zaslužite  da se pustite razvajati, podate odkrivat nove kraje in kulture ali pa z osvežilno pijačo v roki preprosto zakopljete stopala v topli pesek. Ali ne zveni to kot popoln dopust – tak, da ga z veseljem objavite na Instagramu?

Toda tudi take počitnice niso brez tveganj in težav. Pomislite le na izgubo kovčka in prenosnega računalnika ali na neprijeten ožig meduze na Tajskem: dopust iz sanj lahko zelo hitro postane nočna mora. S sklenitvijo turističnega zavarovanja GRAWE TURIST vas varujemo pred številnimi tveganji, izgubami in tegobami, ki vas utegnejo pri tem doleteti.

Zavarovani že od rezervacije naprej.

Včasih imate sicer najboljše načrte, a vam jih prekriža bolezen ali nesreča in ne morete na pot. Zavarovanje odpovedi potovanja je zato še zlasti pri dražjih počitnicah zelo pomembno: verjetno si lahko le redki privoščijo izgubo več tisoč evrov. Brez turističnega zavarovanja v teh primerih za bolečine ne poskrbi zgolj zlomljena noga ali poškodovane vezi, temveč tudi velika luknja v domačem proračunu.

Mimogrede: sklenitev turističnega zavarovanja v primeru odpovedi potovanja je še posebej smiselna za družine z malimi otoki ali za starejše, kajti nenadejane bolezni ali poškodbe so med njimi še zlasti pogoste. Pravočasno se torej zavarujte s sklenitvijo zavarovanja GRAWE TURIST, ki vključuje tudi tveganje odpovedi potovanja.

Da bo vaša prtljaga varno prispela na cilj.

Za vami je grozljivo potovanje, vaši živci so razcefrani in vse, česar se veselite, je hotelska soba, kjer se boste lahko v miru spočili. Potem pa nenadoma ugotovite, da je vaša prtljaga namesto na Kreti končala v Benetkah. Lahko sicer odpoveste počitnice v Grčiji in se odpravite v Italijo, vendar je bolj premišljeno, če še pred odhodom sklenete zavarovanje GRAWE TURIST.

Z ustreznim turističnim zavarovanjem ste na počitnicah tudi zdravstveno zavarovani.

Nesreča z vodnimi sanmi v Turčiji, ki se konča z zlomljeno nogo, gnojna angina ali – kot smo že omenili – zoprn ožig meduze na Baliju: v tujini na vas prežijo številne nevarnosti, zaradi katerih se lahko zasluženi dopust spremeni v moro. Zdravstvene storitve, morebiten prevoz v domovino in stroški reševanja lahko brez ustreznega zavarovanja hitro postanejo vrtoglavi. Turistično zavarovanje vas bo stalo veliko manj, z njim pa vam bomo priskočili na pomoč, ko nas boste najbolj potrebovali.

Nasvet: za potovanje ste se odločili po trenutnem navdihu in vaše letalo odhaja še danes? Ni problema! Pokličite na brezplačno številko 080 22 40 in sklenite zavarovanje GRAWE TURIST po telefonu.

Prometna nesreča na počitnicah – kaj sedaj?

Pustolovščina z avtomobilom na Mallorco se zdi super ideja, o kateri boste lahko pripovedovali vnukom. Žal pa je lahko zaradi nepozornosti, divjih voznikov in včasih preprosto zaradi smole povezana z velikimi nevšečnostmi. Iz teh razlogov je pomembno, da pred odhodom sklenete primerno turistično zavarovanje. Zavarovanje GRAWE TURIST med drugim vključuje tudi pravno pomoč na potovanju in morebitne s tem povezane stroške tolmačenja ali prevajanja.

Varni na potovanju – z našim zavarovanjem!

Kot vidite, za neponovljiv in nepozaben dopust niso dovolj zgolj izklesano telo, ki ga lahko pokažete na plaži, dobra pijača in pripekajoče sonce – pomembno je, da pravočasno sklenete GRAWE TURIST, s katerim vam ob težavah in nepredvidenih stroških stojimo ob strani.

 

01. maj 2020 ― Čas branja: 4 min.
Črta odgovornosti
Preberi več
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik