Preskoči na vsebino
Pretekla ponudba življenjskega zavarovanja
GRAWE PARTNER

Vaša družina je vaša prva misel, prva skrb, prva ljubezen. In ker nihče ne ve, kaj nam prinaša jutrišnji dan, bi morala biti pri snovanju skupne prihodnosti misel o celovitem zavarovanju na prvem mestu. Ker zase in svoje bližnje želite le najboljše, smo za vas pripravili zavarovalni paket GRAWE PARTNER.

Po spletu nepredvidljivih dogodkov se lahko vsak izmed nas znajde v finančni stiski, zato je zdaj čas, da svoje prihranke pametno naložite za morebitne hude čase. Z življenjskim zavarovanjem GRAWE PARTNER za primer smrti in doživetja za dve osebi vzpostavite svoj sistem socialne varnosti, tako za čas po upokojitvi kot tudi za primer smrti ali izpada dohodka.

 

 

 

Z življenjskim zavarovanjem GRAWE PARTNER ste lahko brez skrbi, saj vam zagotavlja:

partner
Nadomestilo v primeru doživetja

V primeru doživetja zavarovancu izplačamo zavarovalna vsota z udeležbo na dobičku.

partner
Nadomestilo v primeru smrti (naravne smrti ali smrti zaradi bolezni), ustvarjen do tedaj

V primeru smrti enega od zavarovancev preživelemu zavarovancu ali upravičencu izplačamo zavarovalno vsoto z udeležbo na dobičku, ki je bil ustvarjen do tedaj.

Nadomestilo v primeru nezgodne smrti

V primeru smrti enega od zavarovancev zaradi nezgode upravičencu izplačamo zavarovalno vsoto z udeležbo na dobičku, ki je bil ustvarjen do tedaj, in zavarovalno vsoto za primer nezgodne smrti. V primeru nezgodne smrti obeh zavarovancev zaradi istega vzroka upravičencu izplačamo zavarovalno vsoto z udeležbo na dobičku, ki je bil ustvarjen do tedaj, in dve zavarovalni vsoti za primer nezgodne smrti.

GRAWE info 080 22 40
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik