Preskoči na vsebino
12. september 2022 ― Čas branja: 3 min.

Katja Pejčić, zavarovalna zastopnica

Katja je pozitivna, vedno pripravljena sodelovati in pomagati vsakomur, ki si želi pomoči, in iskrena, saj sem velika klepetulja.

Kateri trije pridevniki vas najbolje opisujejo in zakaj?

Vztrajnost, poštenost in odgovornost. Vztrajnost, ker vse kar se lotim želim izpeljati do konca. Poštenost, ker je to vodilo mojega dela, saj s poštenostjo in iskrenostjo stranke verjamejo v mene. Odgovornost do sebe in do svojih strank, kar obljubim se tudi držim, če vidim, da ne bo šlo, to tudi povem.


Kako se je odvijala vaša osebna, poslovna pot?

Moja poslovna pot se je začela na Gorenjskem, po selitvi na Dolenjsko sem bila zaposlena v trgovski branži. Po hudih zdravstvenih težavah sem s pomočjo dobre prijateljice vstopila v zavarovalniške vode. Takrat se začela moja prava poslovna pot. Najprej na TRI - PRO kot finančna svetovalka, nadaljevala sem v agenciji, kjer sem se naučila brati vse zavarovalne police. Nato sem prišla v stik z našo pokojno sodelavko Darijano Sutlič, ki me je priporočila PV Dušanu Jankoviču. Po opravljenem zaposlitvenem razgovoru se je moja zgodba o lepi poslovni poti tudi začela.


So kakšne izkušnje, ljudje, ki so se vas posebej dotaknili? Kaj/kdo in zakaj?

V vseh teh je v mojih spominih veliko ljudi na osebni in poslovni ravni, ki so se dotaknili mojih misli in duše. Glede na to, da sem prevozila vso Slovenijo, delala z različnimi sodelavci in z toliko različnimi strankami, je zgodb veliko. Večkrat sem s strankami jokala, se smejala in velikokrat bila povabljena na njihova praznovanja. Je pa vedno v veselje, ko se vračam v hiše, kjer sem pustila tudi del sebe, saj vem, da so mi pri takih strankah vrata vedno odprta.


Koliko let ste že pri GRAWE zavarovalnici?

Pri GRAWE sem od 1. 9. 2016. Uf, kako leta hitro bežijo.


Katera zavarovanja prodate?

Prodajam vsa zavarovanja, ki jih GRAWE ponuja.


Kako pridete do strank?

Stranke sem pridobivala po imeniku in tudi klicala osebe, ki sem jih že poznala. Med temi tudi prijatelje in znance. V družbi vedno nanese pogovor, kje pa ti delaš? In takrat Katja začne in se ne ustavi z razlaganjem.


Koliko strank imate?

Ne vem točno. A veliko strank dobivam na osnovi priporočila.


Kaj je ključ vašega uspeha?

Bistvo uspeha je, da mi stranke zaupajo in da sem jim na voljo. To ljudje zelo cenijo. Strankam sem vedno pripravljena pomagati.


Kaj vas motivira, kaj vas navdihuje?

Motivirajo me vesele in zadovoljne stranke. Motivirajo me sodelavci, ki delajo dobro. Vem, da je trg dovolj velik za nas vse in da se DA narediti marsikaj. Motivirajo me seveda tudi mesečne in letne nagrade, saj vsi delamo za dobro plačo. Vem, kako je, če delaš »kot konj« in si odgovoren za vse, dobiš pa malo več kot minimalno plačo. Ja, delam za denar.


Na kaj ste ponosni?

Ponosna sem na sebe in svojo družino, ki se je od začetka moje poslovne poti na GRAWE zelo spremenila. Ponosna sem na svojo trmo in vztrajnost, da sem zdržala in delala, da sem vedela, da zmorem in znam. Ponosna sem na svoja dva otroka Mašo in Žiga , ki sta mi stala ob strani in me spodbujala kot najboljša navijača mojega tima. Seveda sem sedaj ponosna tudi na svojega bodočega moža Bojana, ki bo že mož, ko bo ta časopis izdan, Že od samega začetka je spoznal moje delo in mi stal ob strani in tudi me spodbujal, ko sem padla v cono udobja. Ponosna sem na lepo in zdravo življenje.


Kaj bi priporočali, svetovali sodelavcem?

Vsem bodočim sodelavcem, priporočam, da to delo vzamejo resno in občasno tudi kot zabavno. Takšno delo, kot ga imamo mi, je res redko, zato delaj in uživaj, saj vsi potrebujemo pozitivne in pridne ljudi. Vsem starim mačkom pa želim, da sodelujemo kot velika GRAWE družina in si še naprej izmenjujemo izkušnje iz terena, saj vsi vemo, da je najboljša šola.

 

24. avgust 2022 ― Čas branja: 3 min.
Janja Foršek, zavarovalna zastopnica

Janja je pozitivna oseba, ki na prvo mesto postavlja življenje z družino.

Preberi več
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik