Preskoči na vsebino
10. september 2020 ― Čas branja: 3 min.

Razstrupljanje s stebelno zeleno

Razstrupljanje telesa je namenjeno krepitvi telesa oziroma krepčanju imunskega sistema. V pomoč nam je pri hitrejšemu okrevanju po bolezni ali zdravljenju bolezenskih stanj. Še posebej je pomembno, da se vemo, da pomaga pri preprečevanju nastanka bolezni.

Razstrupljanje se najbolj priporoča spomladi ali v jeseni, kot priprava na za telo najnapornejše obdobje - zimo. Metod za razstrupljanje je veliko, danes vam predstavljamo detoksikacijo ali razstrupljanje s sokom stebelne zelene.

Bistri sok iz stebelne zelene obnovi centralni živčni sistem, odstrani iz telesa stare strupe zdravil in patogene iz jeter in drugih tkiv, izboljšuje prebavo, razbremenjuje limfo, pomaga pri reševanju različnih kroničnih bolezni in drugih nepojasnjenih bolezenskih stanjih (Anthony William, Medical Medium).

Kako pripravimo sok? Sveženj sveže stebelne zelene operemo in stisnemo v sokovniku. Lahko ga pripravimo tudi v mešalniku kot smoothie, vendar ga moramo pred zaužitjem precediti, saj naj bi le bister sok brez vlaknin v telesu ustvarjal pogoje antiseptičnega delovanja za uničevanje patogenov v telesu ter s tem dosegal močne zdravilne učinke zdravljenja kroničnih bolezni. Sok zelene poveča in okrepi žolč, pomaga tudi pri razgradnji beljakovin ter tako preprečuje gnitje v črevesju, kar je izrednega pomena za močan imunski sistem.

Pomembno je, da ga pijemo svežega in na tešče ter ga za doseganje omenjenih želenih rezultatov, ne mešamo z nobeno drugo zelenjavo ali katerimi koli drugimi dodatki. Pozitivne učinke čutimo že v nekaj dnevih, sok stebelne zelene pa pijmo vsaj dva meseca. V času razstrupljanja se moramo zdravo prehranjevati ter skrbeti za dovolj počitka.

Ostanite zdravi :)

 

20. avgust 2020 ― Čas branja: 4 min.
K nam so vlomili – kaj naj storim?
Preberi več
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik