Preskoči na vsebino
08. november 2023 ― Čas branja: 1 min.

Sara Udovč, zavarovalna zastopnica

Sara Udovč je zavarovalna zastopnica iz osrednje regije. Sara je ženska. Ženska tretjina trojčkov iz ljubljanskega predmestja. Je mati treh otrok, prav tako dveh sinov in hčerke. Življenjska pot jo je preko športa in ljubezni do živali vodila od prostovoljne gasilke do pravnice. Svojo poklicno ljubezen pa je po nekaj različnih avanturah našla v zavarovalništvu.

 

Kateri trije pridevniki vas najbolj opisujejo in zakaj?

Vestna, iskrena, marljiva.

 

Kako se je odvijala vaša osebna, poslovna pot?

Že za časa študija sem se zaposlila v nekdanjem družinskem podjetju, kjer sem delo nadaljevala tudi po diplomi. Osebni in poslovni razlogi pa so me kasneje pripeljali do odločitve, da si poiščem zaposlitev, ki bi bila najbližja moji že osnovnošolski želji - delati na terenu z ljudmi. Tako sem se prijavila na razpis za samostojnega zavarovalnega zastopnika pri zavarovalnici GRAWE.

 

Koliko let ste že pri GRAWE zavarovalnici?

Pri zavarovalnici GRAWE sem zaposlena od aprila 2019.

 

Katera zavarovanja prodajate?

Ponujam in prodajam vsa zavarovanja, pri čimer pa večji del predstavljajo predvsem osebna (nezgodna) in premoženjska (nepremičninska) zavarovanja.

 

Kako pridete do strank?

Moja dva glavna aduta za pridobitev strank sta iskren in neposreden pristop do njih (sejmi, telefonski klici), kar sem imela priložnost razvijati (in udejanjiti) tudi v prejšnjih poklicih. Če to počneš pravilno in iskreno, posledično neizbežno sledijo priporočila.

 

Kaj je ključ vašega uspeha?

Ključ mojega uspeha je moja prizadevnost stranki ponuditi in - zelo pomembno! - jim jasno pojasniti, kaj je najboljše, kar jim lahko ponudi zavarovalnica GRAWE. Nič več in nič manj, saj sem z leti dela ugotovila, da lažne obljube ali skrivanja rezultirajo le v eno - vse več razočaranih strank, ki so “opeharjenje” in “site” drugih agentov in/ali zavarovalnic. Te stranke se zatečejo in ostanejo pri meni.

 

Kaj vas motivira, kaj vas navdihuje?

Za moje delo me motivirajo in navdihujejo pozitivni odzivi strank o moji iskrenosti, skrbnosti in pomoči, ko jo potrebujejo.

 

Na kaj ste ponosni?

Zelo sem ponosna nase, da sem in še vedno kljub vse prej kot lahki življenjski izkušnji ohranjam neizmerno željo in moč vztrajati pri mojih prepričanjih ter odločnosti delati najboljše za stranke in zavarovalnico GRAWE.

 

Kaj bi priporočali, svetovali sodelavcem?

Sodelavcem bi predvsem priporočala naj se držijo načela: »Dobro se z dobrim vrača.«

 

24. oktober 2023 ― Čas branja: 6 min.
Katja Primožič, zavarovalna zastopnica
Preberi več
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik