Preskoči na vsebino
05. maj 2022 ― Čas branja: 3 min.

Stojan Prinčič, zavarovalni zastopnik

Stojan je vesele narave, dostopen vsem ljudem, dobre volje, odličen prijatelj, dober zastopnik in športnik po duši. Oče dveh odraslih sinov, na katere je zelo ponosen.

 

Kako se je odvijala vaša osebna, poslovna pot?
Moja poslovna pot sega daleč v zgodovino, v leto 1986. Od nekdaj sem delal v komerciali in vedno zelo uspešno. Svoje delo opravljam z največjim veseljem, predstavlja mi izziv in poslanstvo. Hvaležen sem, da imam delo, pri katerem uživam. Zelo rad delam z ljudmi. Izkušnje so različne. Nekateri so na splošno zadovoljni, drugi malo manj. Ponekod rešim nastalo situacijo lažje, drugod pa malo težje, vendar vedno rešim.

 

So kakšne izkušnje, ljudje, ki so se vas posebej dotaknili? Kaj/kdo in zakaj?
So stranke, ki me spremljajo dolgo. Nekaterih ni več med nami. Takšne zgodbe se me vedno globoko dotaknejo.

 

Koliko let ste že pri GRAWE zavarovalnici?
V GRAWE zavarovalnici sem od 1. 1. 2014.

 

Kako je na vaše delo vplivala omejitve gibanja in s tem povezani ukrepi?
Zadnje leto in pol je situacija posebna, polna izzivov in sprememb. Nasploh nekaj čisto novega. Prilagajam se novim razmeram. Glede na moja leta ni vedno enostavno, a mi trenutno še uspeva.

 

Ali vam je v času omejitev uspelo prodajati zavarovanja? Kako vam je uspelo?
Seveda tudi v času omejitev prodaja ne sme stati. Prilagoditi se je potrebno vsaki strankam, upoštevati navodila in predpise in seveda po najboljših močeh uspešno zaključevati termine.

 

Kako je bilo delati do doma? Kaj ste še počeli doma?
Na začetku nas je vse bilo strah, nisem izjema. Vendar strah premagamo in gremo naprej skozi življenje. Ob zaprtju države sem delal od doma. Bil sem presenečen, kako in koliko se lahko naredi od doma. Imam pa tudi svojo pisarno, kjer po navadi sklepam zavarovanja.

 

Kaj je ključ vašega uspeha?
Strankam ponudim in sklenem vedno zavarovanje, ki ga potrebujejo. Sklepam vsa zavarovanja iz naše palete. Trudim se spoznati stranko, ugotoviti, kaj potrebuje, izgraditi medsebojno zaupanje in potem skleniti vse, kar lahko.

 

Kaj vas motivira, kaj vas navdihuje?
Vedno sem in še naprej prisegam na medsebojno sodelovanje in pomoč, tako s strankami kot s sodelavci ter v prodaji in internih službah. Dobri odnosi, občutek koristnosti, dobro opravljeno delo in zaslužen dohodek me motivirajo in navdihujejo.

 

Kaj bi priporočali, svetovali sodelavcem?
Pozitivno mišljenje, konstantno iskanje kontaktov, pošten in profesionalen odnos do dela in ljudi so garancija za dolgo in uspešno poslovno pot.

 

01. april 2022 ― Čas branja: 5 min.
Poškodovano vetrobransko steklo

Zakaj je poškodovano vetrobransko steklo najbolje popraviti takoj?

Preberi več
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik