GRAWE AVTO

GRAWE AVTO
Z Vami na vseh poteh.

GRAWE PRIJATELJ

GRAWE PRIJATELJ
Osrečite prijatelja, osrečite sebe.

grawe dom

GRAWE DOM
Zaščita Vašega premoženja.

Nezgodno zavarovanje

GRAWE NEZGODA
Zame in za moje najbližje.

Zavarovalnica na Vaši strani.

GRAWE

Z jasno predstavo stremimo v prihodnost, saj smo se kot člani mednarodnega zavarovalno-finančnega koncerna zavezali k zagotavljanju zavarovalnih storitev po standardih koncerna na način, ki bo slovenskim potrošnikom zagotavljal varnost in nadpovprečno kakovostne naložbe, našim zaposlenim pa delovno okolje, v katerim bodo lahko kreativno razvijali svoj potencial.

V Sloveniji se je naša zgodba začela z letom 1991. Takrat je bila še v Jugoslaviji, ustanovljena družba PRIMA – ta se je 16. junija 2001 preimenovala v GRAWE zavarovalnica d. d. – in sicer kot prva slovenska zavarovalna družba, ustanovljena na osnovi zasebne iniciative in s tujim vlaganjem.

Vse od tedaj smo vaš priljubljeni ponudnik klasičnih življenjskih in rentnih zavarovanj ter zaupanja vreden partner neodvisnih podjetnikov in družb za zavarovalno zastopanje in posredovanje, na kar smo zelo ponosni.

Vse z željo, da z vašo pomočjo v Sloveniji ustvarimo zaupanja vredno finančno institucijo. Finančno institucijo, ki vam bo nudila vse, kar boste potrebovali.

GRAWE info 080 22 40
Zavarovalnica na Vaši strani.GRAWE