Preskoči na vsebino
Beratungsgespräch

Prijava na delovno mesto

Prijavite se!

Zavarovalni zastopniki na terenu skrbijo za fizične in pravne osebe, za katere iščejo ustrezne zavarovalne rešitve za tveganja ter jim pomagajo v različnih situacijah. Z zavarovalnimi in pokojninskimi rešitvami GRAWE prispevajo k varni in finančno preskrbljeni prihodnosti naših strank.

Delovni dan zastopnika zaznamujejo vsakodnevni stiki z različnimi ljudmi in potrebami, med prednosti pa sodita stalna zaposlitev in samostojno razporejanje delovnega časa. Vaša zavzetost je poplačana: pri GRAWE imajo vaši dosežki tudi finančno vrednost.

5 dobrih razlogov, zakaj postati GRAWE zavarovalni zastopnik:

  • Samostojno delo in redna zaposlitev: samostojnost in prilagodljivost pri organiziranju delovnega dne.
  • Prilagodljiv delovni čas: idealni pogoji za usklajevanje poklicnega, družinskega in zasebnega življenja.
  • Vaš osebni vložek dela in energije je tudi finančno poplačan: veljajo določbe kolektivne pogodbe, fiksna osnovna plača in dodatki za delovno uspešnost, s katerim vas podpiramo pri oblikovanju mreže strank.
  • Pestro in raznoliko delo v poklicu s prihodnostjo: dejavni ste v privlačnem tržnem segmentu z izjemnimi obeti zarast in razvoj v prihodnosti.
  • Izobraževanje in usposabljanje: omogočamo vam temeljno usposabljanje za pridobitev licence za zavarovalnega zastopnika.
zavarovanje vozil, svetovalec