Preskoči na vsebino

Prijava na delovno mesto

Prijavite se!

Zavarovalni zastopniki na terenu skrbijo za fizične in pravne osebe, za katere iščejo ustrezne zavarovalne rešitve za tveganja ter jim pomagajo v različnih situacijah. Z zavarovalnimi in pokojninskimi rešitvami GRAWE prispevajo k varni in finančno preskrbljeni prihodnosti naših strank.

Delovni dan zastopnika zaznamujejo vsakodnevni stiki z različnimi ljudmi in potrebami, med prednosti pa sodita stalna zaposlitev in samostojno razporejanje delovnega časa. Vaša zavzetost je poplačana: pri GRAWE imajo vaši dosežki tudi finančno vrednost.

5 dobrih razlogov, zakaj postati GRAWE zavarovalni zastopnik:

  • Varna zaposlitev: GRAWE se lahko ozre na skoraj 200-letno zgodovino, obenem pa je zavarovalniška panoga je trenutno v razcvetu. Navedena dejavnika pričata o tem, da je ta zaposlitev varna tudi v kriznih časih.
  • Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem: prilagodljiv delovni čas.
  • Kratke delovne razdalje: z več kot 19 poslovalnicami po vsej državi vaše delovno mesto ni nikoli daleč od doma.
  • Samostojno delo: pri GRAWE nadrejeni zaupajo svojim sodelavcem in jim dajejo na voljo dovolj priložnosti, da lahko samostojno dosežejo dogovorjene cilje.
  • Novinci, dobrodošli: novincem brez izkušenj v panogi omogočamo specializirano usposabljanje (za pridobitev licence za zavarovalnega zastopnika), prav tako pa jih celovito podpiramo na njihovi karierni poti v podjetju.

Vabimo vas, da nam pošljete prijavo preko našega prijavnega obrazca. Izpolnite polja v obrazcu in priložite svoj življenjepis. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Več informacij, ki jih prejmemo od vas, boljše so vaše možnosti za kariero v GRAWE.

Online prijava
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik