Preskoči na vsebino
Beratungsgespräch

Prijava na delovno mesto

Prijavite se!

Zavarovalni zastopniki na terenu skrbijo za fizične in pravne osebe, za katere iščejo ustrezne zavarovalne rešitve za tveganja ter jim pomagajo v različnih situacijah. Z zavarovalnimi in pokojninskimi rešitvami GRAWE prispevajo k varni in finančno preskrbljeni prihodnosti naših strank.

Delovni dan zastopnika zaznamujejo vsakodnevni stiki z različnimi ljudmi in potrebami, med prednosti pa sodita stalna zaposlitev in samostojno razporejanje delovnega časa. Vaša zavzetost je poplačana: pri GRAWE imajo vaši dosežki tudi finančno vrednost.

5 dobrih razlogov, zakaj postati GRAWE zavarovalni zastopnik:

  • Varna zaposlitev: GRAWE se lahko ozre na skoraj 200-letno zgodovino, obenem pa je zavarovalniška panoga je trenutno v razcvetu. Navedena dejavnika pričata o tem, da je ta zaposlitev varna tudi v kriznih časih.
  • Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem: prilagodljiv delovni čas.
  • Kratke delovne razdalje: z več kot 19 poslovalnicami po vsej državi vaše delovno mesto ni nikoli daleč od doma.
  • Samostojno delo: pri GRAWE nadrejeni zaupajo svojim sodelavcem in jim dajejo na voljo dovolj priložnosti, da lahko samostojno dosežejo dogovorjene cilje.
  • Novinci, dobrodošli: novincem brez izkušenj v panogi omogočamo specializirano usposabljanje (za pridobitev licence za zavarovalnega zastopnika), prav tako pa jih celovito podpiramo na njihovi karierni poti v podjetju.

Vabimo vas, da nam pošljete prijavo preko našega prijavnega obrazca. Izpolnite polja v obrazcu in priložite svoj življenjepis. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Več informacij, ki jih prejmemo od vas, boljše so vaše možnosti za kariero v GRAWE.

zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik