Preskoči na vsebino
GRAWE POKOJNINA
Zanesljiva rešitev za varno in brezskrbno
starost

Na vrhuncu življenja, z dobro službo, čilim zdravjem, urejenim stanovanjem in vsakoletnimi potovanji v neznano se zdi, da bo blaginja trajala večno. Pri GRAWE zavarovalnici pa nas skoraj dvestoletne izkušnje učijo, da se stvari lahko zelo hitro spremenijo, zato nam dovolite da smo z vami tedaj, ko vaše življenje ubere novo pot.

Ker delež delovno aktivnega prebivalstva v Sloveniji upada, število upokojencev pa raste, projekcije kažejo, da bo v prihodnjih letih vsak delovno aktiven Slovenec vzdrževal enega upokojenca. Če želite uživati v zrelih letih življenja, vas zato v prihodnosti po vsej verjetnosti čaka sklenitev življenjskega zavarovanja, s katerim boste tudi ob upokojitvi lahko ohranili svoj življenjski standard. Preživite pokoj tako, kot ste si od nekdaj želeli. Samostojni in ne odvisni od finančne pomoči drugih.

 

 

GRAWE POKOJNINA vam ponuja številne prednosti:

zaupanje
Zaupanje

Naši zavarovanci nam svojo prihodnost zaupajo že več kot 191 let.

pokoj
Dolgoročnost

Prej ko boste začeli razmišljati o dodatnem kapitalu za preživljanje jeseni življenja, več finančnih instrumentov boste imeli na voljo in manj sredstev boste morali nameniti, da boste dosegli dolgoročni cilj.

Ugodnosti

Izplačilo zavarovalne vsote je neobdavčeno in ne vpliva na višino dohodninske osnove, oproščeni ste tudi plačila davka od prometa zavarovalnih poslov.

pokoj
Prilagodljivost

Izberete lahko izplačilo v obliki časovno omejene rente, doživljenjske rente ali v enkratnem znesku.

GRAWE info 080 22 40
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik