Preskoči na vsebino
27. marec 2024 ― Čas branja: 1 min.

Jožica Avguštin, zavarovalna zastopnica

Je oseba, na katero se lahko vedno zaneseš. Je zanesljiva in odgovorna. Vedno je pripravljena pomagati in priskočiti na pomoč komurkoli, ki je v stiski ali potrebuje pomoč.

 

Kateri trije pridevniki vas najbolje opisujejo in zakaj?

Srčna. Delovna. Vztrajna.

 

Kako se je odvijala vaša osebna, poslovna pot?

Moji začetki v delovnem okolju so se začeli v računovodskem sektorju, vendar sem zelo kmalu ugotovila, da mi delo z ljudmi najbolj ustreza. Tako sva z možem ustanovila podjetje za prodajo novih in rabljenih vozil ter servis. Kot vodja in nosilka podjetja sem pridobila ogromno znanja in izkušenj na mnogih področjih, ki jih danes kot zastopnica s pridom uporabim. Od leta 2007 sem bila zastopnica pri zavarovalnici Generali, vendar sem leta 2016 zaradi preveč obveznosti prekinila sodelovanje in se vključila v družinsko podjetje. Po nekaj letih me je moja želja po terenskem delu in razgibanem delovnem času ter spoznavanju vedno novih ljudi pripeljala nazaj v zavarovalništvo.

 

So kakšne izkušnje, ljudje, ki so se vas posebej dotaknili? Kaj/kdo in zakaj?

V mojem življenju je bil in vedno bo oče, na drugem mestu pa moj partner, ki mi je bil in še vedno je velika opora v življenju na vseh področjih, ter moji hčerki Ajda in Adrijana.


Koliko let ste že pri GRAWE zavarovalnici?

Pri GRAWE zavarovalnici sem ravno napolnila tri leta.

 

Katera zavarovanja prodajate?

Prodajam vsa zavarovanja, vendar so mi premoženjska zavarovanja vedno na prvem mestu.

 

Kako pridete do strank?

Stranke pridobivam na podlagi priporočil in velike osebne baze strank na podlagi večletnega sodelovanja in zaupanja na mnogih področjih sodelovanja.


Koliko strank imate?

Moja trenutna baza aktivnih strank je nekje okoli 1000.


Kaj je ključ vašega uspeha?

Do stranke moraš biti v vsakem primeru iskren, dosleden, nevsiljiv, zanesljiv in ji dati vedeti, da si ji na voljo v slabi in dobri situaciji.

 

Kaj vas motivira, kaj vas navdihuje?

Moja miselnost je, da tudi majhne stvari lahko v življenju prinesejo veliko dobrega.


Na kaj ste ponosni?

Ponosna sem nase, da z mano sodeluje marsikatera stranka že več kot 20 let. Da se stranke vedno rade vračajo, pa čeprav včasih samo po nasvet. Ponosna sem na svojo družino, ki me podpira pri mojem delu. Posebej pa na svoji dve hčerki, ki sta veliko prehitro postali samostojni in odrasli, a zame sta še vedno punčki. Ponosna sem na svoje delo, ki ga opravljam z vsem srcem in ljubeznijo. Prepričana sem, da s svojim delom pripomorem k večji varnosti ljudi.

 

Kaj bi priporočali, svetovali sodelavcem?

Svojim sodelavcem priporočam veliko dobre volje in vztrajnosti, naj uživajo v majhnih stvareh. Predvsem pa uživajte v delu in bodite ponosni na delo, ki ga opravljate, saj naše delo ni preprosto, je odgovorno, predvsem z veliko prilagajanja in iznajdljivosti. Samo če bomo vsi skupaj delali in dihali kot ena družina, bomo dosegli zastavljene cilje in bomo uspešni.

 

28. februar 2024 ― Čas branja: 6 min.
Kibernetski kriminal: kako se lahko zaščitim pred njim?
Preberi več
zavarovanje vozil, zavarovalni zastopnik